Appsfire

Appsfire 4.3.1

Ontdek koopjes en gratis apps

VOOR

  • Mooie, moderne presentatie
  • Aanraders voor gratis en goedkope apps
  • Real-time verversing van aanraders
  • Vertelt je over updates voor al je apps
  • QR-codes naar vrienden sturen

TEGEN

  • Gepersonaliseerde aanraders werken slecht
  • Hapert geregeld

Uitmuntend
8

Dit programma is helaas niet meer beschikbaar als download. We raden je aan om Softonic te downloaden als alternatief.

Het gratis Appsfire is een applicatie voor de echte app-liefhebber. De assistent biedt een modern, interactief alternatief voor de Apple's eigen Store en helpt je bij het downloaden van iPhone apps.

Het hoofdmenu van Appsfire is een indrukwekkend gebeuren. Je ziet een soort muur met horizontaal bewegende logo's. Elke rij staat voor een categorie, zoals 'Now Free' (nu gratis), 'Price Drops' (prijsverlagingen) en 'Popular Apps on Twitter'. De inhoud ververst in real time, wat in de praktijk betekent dat de rijen om de paar seconden bewegen als lopende banden.

Appsfire heeft echter nog meer in petto. Je navigeert met de knoppen onderin: de reeds beschreven muur bereik je via Streams, maar met Discover open je lijsten met aanraders. Deze zogenaamde 'smart recommendations' zijn gebaseerd op de apps die al op je iPhone, iPad of iPod touch staan. Ook vind je hier applicaties die handig zijn in jouw eigen stad; denk bijvoorbeeld aan apps voor het openbaar vervoer.

Bij elk item is het mogelijk deze door te sturen via email of Facebook en zelfs met een QR-code; zo installeert de ontvanger van jouw aanrader een app binnen no-time. Appsfire zit dus erg goed in elkaar, maar toch hebben we wel wat opmerkingen. Bij onze test wist Appsfire raar genoeg niets aan te raden op basis van ons eigen toestel. Daarnaast hapert het programma vaak; dit heeft ongetwijfeld te maken met de constante verversing van de inhoud.

Appsfire is een ingenieus hulpmiddel dat het vinden van leuke apps vereenvoudigt. De applicatie is erg behulpzaam en presenteert de vondsten op fraaie wijze. Let echter wel op dat je niet teveel andere programma's hebt openstaan, want Appsfire vergt veel geheugen.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor iphone

Meer
Appsfire

Download

Appsfire 4.3.1

Beoordelingen about Appsfire